Williams forventer at Russell smutter

Mens Mercedes arbejder på at finde en løsning på at fastholde Lewis Hamilton på holdet, forbereder Williams sig på, at George Russell vil forlade holdet, før eller siden.

Russell . Copyright Mercedes

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/1 2021 klokken 08:01

Williams chef Simon Roberts, har stor tiltro til, at George Russell nok skal blive til noget stort indenfor Formel 1 en dag, hvilket også får ham til at melde ud, at han forventer at Russell vil forlade dem, nærmest uanset hvordan de klarer sig.

Russell, der var stand-in for Hamilton i Bahrain sidste år, forventes at få chancen hos Mercedes, senest efter denne sæson, men der er mange der spekulere i at det kan ske før.

Lewis Hamilton har ikke skrevet under på en kontrakt med Mercedes endnu, hvilket har sat rygtemøllen i gang, om at Mercedes vil tage Russell ind og på den måde vise Hamilton, at han ikke er uundværlig.

Der er dog næppe meget hold i disse rygter, da Hamilton har en enorm PR værdi, som Russell på ingen måde kommer i nærheden af, uanset om han vinder løb i Mercedesen eller ej.

Russell er udlånt til Williams af Mercedes, på en kontrakt der løber over 3 år, hvilket betyder at 2021 er sidste år for ham på den aftale, hvilket er den tid, som Mercedes har kalkuleret med at han skulle bruge, inden han kommer over til deres eget hold.

Det betyder samtidig, at Valteri Bottas i år, vil være endnu mere presset end tidligere, hvis han ønsker at forblive i Formel 1 på et tophold. Samtidig er det stadig ikke udelukket, at Mercedes vil byte rundt på ham og Russell i 2021 sæsonen, skulle han falde igennem fra sæsonstarten.

Indtil andet er meldt ud, må vi dog forvente at Hamilton og Bottas forbliver hos Mercedes, mens Russell og Latifi bliver hos Williams i 2021 sæsonen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Verstappen er ikke bekymret BREAKING NEWS: Åbningsløbet flyttes og Kina er ude »