Verstappens chefmekaniker forlader ham

Kort før årets vintertest, er det kommet frem at Max Verstappens chefmekaniker, britiske Lee Stevenson, vil forlade ham til fordel for et andet job hos Red Bull, som han angiveligt ikke følte at han kunne sige nej til.

Emilia Romagnas Grand Prix 2020 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/3 2021 klokken 13:03

"Efter 10 sejre, 3 pole positions og 42 podieplaceringer, en drøm jeg aldrig havde turde drømme, med den bedste kører på gridden, vil jeg forlade posten som chefmekaniker for Max, for at afprøve en ny udfordring, som jeg ikke kunne takke nej til," lød det i en meddelelse fra Stevenson over Twitter.

"Vi nåede ikke at vinde mesterskabet, men vi var godt med."

I beskeden frem går det ikke hvad det er han skal lave hos Red Bull, selvom det forlyder at han nu skal være chef for holdets Show Car.

Det fremgår heller ikke, hvem der vil tage over, selvom det længe har været danske Ole Schack der har været Stevensons nærmeste allierede.

Der er næppe tvivl om, at Red Bull har styr på denne del også, da de klart er et af de mest professionelle hold på gridden, i den retning.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« HAAS vil ofre 21 for 22 Pirelli genstarter test af 18”-dæk »