Selvsikker Grosjean

Til trods for en meget dårlig start på 2018 sæsonen, er Grosjean fortsat selvsikker og føler på ingen måde, at hans sæde hos HAAS er truet, selvom der efter det seneste uheld, har været mange rygter fremme.

Romain Grosjean fredag på Monza . Copyright Lea Anna Petersen

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/5 2018 klokken 12:05

Det har ikke ligefrem været den sæsonstart som Romain Grosjean havde håbet på.
Efter en fantastisk start på sæsonen, hvor Kevin Magnussen og Romain Grosjean lå til at tage HAAS bedste resultat, nogensinde, men som endte katastrofalt, har Grosjean ikke formået at få det til at hænge sammen.

Når Kevin Magnussen samtidig er rykket op som pointtager, sætter det franskmanden under ekstra pres.

Men til trods for modgangen, udstråler Grosjean selvtillid når man møder ham i pitten, hvor han også gerne fortæller, at der ikke er lagt ekstra pres på ham fra holdet, samt at der ikke er sat mål for hans performance.

”Jeg hører også rygterne,” kom det fra Grosjean, da vi spurgte ind til de rygter der er fremme om, at han kan være på vej ud, allerede i den igangværende sæson.
”Vi taler slet ikke om at jeg skal nå bestemte mål, men selvfølgelig skal jeg også have point med hjem til holdet,” tilføjede han.

”Kevin har vist, at vi har en meget konkurrencedygtig bil, så jeg er sikker på, at vi nok skal få vendt kurven snart.”

Om det bliver i Monaco, er dog mere tvivlsomt efter det vi så i torsdagens træninger, men det er ikke umuligt at HAAS finder det halve sekund, der vil bringe dem op i den forreste halvdel af feltet.

Under træningerne viste Grosjean, at han ikke er blevet bange for at gå til den, da han flere gange var ude og røre barrieren, hvilket de rigtige streder er helt i orden.

Lørdag vil de få en sidste chance for at sætte raceren op, til den meget afgørende kvalifikation.
Grosjean vil starte 3 placeringer længere nede, end han kvalificere sig, som følge af den straf han fik efter Spaniens Formel 1 Grand Prix.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ricciardos fremtid afgøres næste måned Monaco's GP: Grid girls »