Ricciardo er klar til revanche

I 2016 smed Red Bull sejren i Monaco, efter Ricciardo havde kørt et formidabelt løb. Nu har han chancen igen for sejr, og han har ikke tænkt sig at lade den glippe! Læs her, hvad han sagde til pressemøde med BMF1

Monacos Grand Prix 2018 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Nadia Enevoldsen (ne@bmf1.dk) d. 27/5 2018 klokken 10:05

Det var en smilende, glædesfyldt Daniel Ricciardo, der næsten ikke kunne sidde stille, som indtog sin plads til pressekonferencen efter kvalifikationen, hvor BMF1 sad med.

”Det har været godt hele weekenden. Hver eneste session er vi blevet hurtigere. Det er lidt som i 2016; Vi kom ind i løbet velvidende at vi havde en legitim chance for at kæmpe om pole,” starter Daniel ud:

”Vi har ikke rigtig ændret meget på bilen hele weekenden, det var lidt som en af de dér, der bare kører, og vi kunne bare bygge op til det og finde min rytme og have det sjovt.”

At teamkammerat Max Verstappen ødelagde sin bil, havde ikke rigtig indvirkning hos australieren – Han var fuldt ud fokuseret på sin egen præstation, som var godkendt fra baglandet: Efter hvert løb ringer Ricciardo nemlig sammen med Dietrich Mateschitz, medstifter af Red Bull:

”Det var fedt. Han var glad,” grinede Ricciardo, da han fortalte det.

Monacos Grand Prix 2018 - Daniel Ricciardo tager pole
Copyright Red Bull Contentpool


Til pressemødet sad også Sebastian Vettel og Lewis Hamilton. Da Sebastian skulle fortælle om, hvad hans planer var for at vinde i morgen, startede han med at sige, at han ville springe foran Daniel – hvortil Daniel brød ind, storgrinende med:

”Bare du ikke springer, sådan, over mig. Dét ville gøre ondt.”

Senere har Ricciardo desuden udtalt til formula1.com:
”Jeg ved, jeg har et hængeparti her. Selvfølgelig er jeg super glad i dag, men jeg viser det ikke, for før jeg har fået det store trofæ, der er jeg ikke tilfreds.”

Ved slutningen af pressemødet var der én, der vovede spørgsmålet, hvorvidt Daniel var glad for, han ikke skulle tænke på at overhale Verstappen i morgen. Ricciardo, stadigvæk grinende:

”Det ved jeg ikke. Det er et dårligt spørgsmål. Vi går videre. I det mindste fik I grinet, I fik jeres sjov ud af det. Ingen kommentarer.”

Den storsmilende Ricciardo forlod pressekonferencen med de ord, at han altid har en indre kamp, som han skal vinde for sig selv i morgen – ikke kun med de andre kørere i feltet.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mens vi venter på Monacos Grand Prix Røffel til Verstappen fra kollega »