Pérez: Vi kan stadig nå Renault

Force India har bekendt, de mangler penge, så alle opdateringer til bilen er forsinkede. Det forhindrer dog ikke Pérez i at tro på, de stadig kan nå Renault og de 34 point i mesterskabskampen.

Sainz og Pérez . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Nadia Enevoldsen (ne@bmf1.dk) d. 1/7 2018 klokken 08:07

Til pressemøde torsdag var Pérez mødt op i godt humør ovenpå Mexicos fodboldresultater, hvilket måske prægede hans optimisme til weekendens løb.

Det var oprindeligt meningen, Force India skulle have opdateret bilen til Frankrigs GP, men alle opdateringer var forsinkede. Det var ikke alt sammen klart til denne weekend, men noget er trods alt:

”Vi har et par opdateringer - ikke den fulde pakke. Men vi har noget af den på bagenden af bilen,” fortæller Pérez:

”Det er ikke noget stort, alle programmer kører stadigvæk, og al fokus er på udviklingen. Vi har en lang sæson foran os, og vi prøver at få det meste ud af det hele.”

Sergio Pérez til pressekonference i ØstrigSergio Pérez til pressekonference i Østrig
Copyright BMF1


Frankrigs GP sidste weekend var bestemt ingen succes for Force India, hvor Pérez måtte udgå med motorproblemer, da der var lækage i kølesystemet. Dog mener Pérez ikke, den manglende opdatering var grund for deres dårlige præstation:

”Jeg tror vi blev såret voldsomt med manglen af kørsel. I ærlighed manglede vi nok en form for fundamentalt opsætningsarbejde, og jeg tror, det ramte mig lidt i løbet.”

I forhold til at slå Renault lød det:
”Jeg tror ikke, det er urealistisk at vi stadig kan slå Renault. Jeg tror, hvis vi kan forbedre os en smule mere de næste løb, så er afstanden ikke så stor,” fortæller Pérez:

”Hvis vi kan sætte farten af vores fremskridt op, så tror jeg stadig, vi kan slå dem. Det er en lang sæson, vi har foran os.”

Renault er lige nu 34 point foran Force India, og imellem de to ligger McLaren, 12 point foran.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel rykkes tre pladser tilbage Rivaler chokerede over HAAS’ speed »