Mazepin slår Ricciardo!

Det var nok de færreste, der havde set den komme, men den notoriske russiske rosin i pølseenden, Nikita Mazepin, får bedre karakterer end Daniel Ricciardo til Spaniens F1-grandprix – hvad sker der?

Pierre Gasly bag Nikita Mazepin. Portugals GP 2021 . Copyright Haas F1

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 11/5 2021 klokken 07:05

Nikita Mazepin er åbenbart blevet en populær mand:

Russeren blev nr. 4 som ”Driver of the Day” i forbindelse med Spaniens Formel 1-grandprix sidste uge.

Russeren fik 7,3 % af stemmerne. Dermed slår Mazepin bl.a. Daniel Ricciardo (6,5 %), og russeren ligger kun efter Leclerc (12,3 %), Verstappen (19,7 %) og Hamilton (22,6 %). Imponerende!

Nu var det ikke fordi, at Nikita Mazepin ligefremt kørte fremragende eller var fantastisk god til at give plads til andre, når han blev overhalet med en omgang (bare spørg Toto Wolff), så hvad skyldes den uventede ære?

Siden starten på sæsonen har flere internetbrugere stemt på Mazepin som ”Driver of the Day” for at få ham valgt. Umiddelbart er det en protest mod den russiske kører for at gøre grin med ham og Haas – og for at vise offentligheden og det officielle Formel 1, hvor ringe russeren egentlig er.

Nikita Mazepin kører for Haas F1 i 2021Nikita Mazepin kører for Haas F1 i 2021
Copyright Haas F1


Nikita Mazepin tager det fra den humoristiske sider og skriver på sine profiler: ”Thanks for your votes. Let's keep pushing” og så en grinesmiley…

Næste Formel 1-løb er Monacos grandprix, som er en meget krævende bane for kørerne. Her får vi måske at se, at Nikita Mazepin stryger helt til tops i ”Driver of the Day”.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hamilton vil have ny kontrakt BMF1's Power Rating: Spaniens GP »