Brasiliens GP: Vejrudsigten

Brasilien er kendt for sol og sommer, men når Formel 1 kommer til landet, er det ofte at der falder tung regn. I år ser det ud til at det kan blive begge dele.

Brasiliens Grand Prix 2018 . Copyright Racing Point Force India

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/11 2022 klokken 12:11

Årets næstsidste Formel 1 Grand Prix, sat sammen med årets sidste sprintløb, ser ud til at blive afviklet i ustabile vejrforhold, hvor regnen konstant lurer lige rundt om hjørnet.

Fredag Med højeste temperaturer omkring 23 grader om formiddagen, hvor 1. træning afvikles, under skyer der angiveligt ikke skulle give vand fra sig, ser det ud til at Formel 1 feltet kommer godt fra start. Men når det kommer til Kvalifikationen, varsles der regn og temperaturer omkring 20 grader.

Lørdag Weekendens 2. træning, bliver afviklet i lidt varmere vejr med 25 grader og få skyer. Men når vi kommer til Sprintløbet, er der noget der tyder på at regnen igen vil drille, samtidig med at temperaturen falder til 21 grader.

Søndag Dagen for hovedløbet varsles til at blive den varmeste i weekenden, med 26 grader og kun en lille chance for regn, så markant anderledes end de to forrige dage.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mexico's GP: Vejrudsigten Abu Dhabis GP: Vejrudsigten »