Red Bull stærkere end nogensinde i 2021

Red Bull Special Advisor, Dr. Helmut Marko melder nu klart ud, at Honda vil levere en super stærk motor til Red Bull Formel 1 holdet i 2021 og han lover at de vil udfordre Mercedes.

Frankrigs Grand Prix 2018 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/12 2020 klokken 14:12

Helmut Marko påstår at Red Bull er klar til at udfordre Mercedes i 2021, når Honda leverer deres stærkeste motor til dato.

Selv med en tydelig svagere motor, har Red Bull formået at drille Mercedes flere gange, hvilket beviser at den Newey designede racerbil, klart er en af de bedste i feltet.

Hvis de nu, som Marko påstår, tilmed får feltets stærkeste motor, vil det kunne være enden på Mercedes dominans i Formel 1.

"Vi kan se, at Mercedes er begyndt at have problemer med stabiliteten af deres motorer og at det primært er deres MGU-K der er problemet," kom det fra Marko.

"Med den nye Honda-motor, kommer vi med feltets stærkeste motor, som Honda samtidig har lovet os, vil være yderst stabil."

"Som det ser ud nu, er vi 90% sikre på, at den lovede Honda-motor bliver så stærk som forventet," sluttede han.

Det bliver spændende at se, om de virkelig formår at udvikle en motor der er så stærk og stabil, at de for alvor kan udfordre Mercedes i 2021.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin: Grosjean er fænomenal om lørdagen Haas freder Mazepin »