Kevin: Grosjean er fænomenal om lørdagen

Danske Kevin Magnussen udtaler, at hans nu tidligere teamkollega Romain Grosjean er vanvittig hurtig i kvalifikationerne, og det kræver meget at slå den garvede franskmand.

Haas VF-20 præsenteret . Copyright Haas F1

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 22/12 2020 klokken 11:12

Kevin Magnussen og Romain Grosjean nåede at køre sammen hos Haas i fire sæsoner, så derfor kender danskeren Grosjean utrolig godt både på og udenfor banen, hvor Kevin siger, at Grosjean er fænomenal om lørdagen.

“Det jeg har oplevet med Romain er, at han er en utrolig hurtig kører på en omgang, ikke at han ikke er hurtig i løbet, han er også super hurtig i løbene, men han er specielt hurtig over en omgang,” lyder det fra den tidligere Haas-kører ifølge motorsport.com.

“At have ham som reference, specielt i kvalifikationerne, har virkelig gjort mig bedre i kvalifikationerne. Man bliver nødt til sætte alt sammen, hvis man skal slå Romain i kvalifikationerne.”

Danskeren endte med at slå franskmanden 8-7 i årets kvalifikationsduel, men Magnussen erkender på Grosjeans bedste dage er det svært at forestille sig, at der er nogle, der er bedre end franskmanden.

“Det er svært at forestille sig, at der er nogle der er meget hurtigere end ham, for på hans dag, er han fænomenal over en omgang.”

Grosjeans omdømme har lidt et knæk de seneste år, hvor den 34-årige racerkører har været involveret i en række ulykker.

“Jeg synes, at F1 er sjov, fordi Romain har lavet nogle fejl i de sidste par år, som har modtaget meget opmærksomhed, og jeg tror, at det har taget noget af den credit han skulle have haft for hans egenskaber i bilen.”

“Min personlige fornemmelse siger mig, at der ikke er mange kørere, der er hurtigere end ham over en omgang,” lød det fra den 28-årige dansker.

Kevin Magnussen fortsætter som bekendt eventyret i IMSA-serien i USA, hvor det er endnu ubekræftet, hvad Grosjean har tænkt sig at foretage i 2021 efter hans voldsomme ulykke i Bahrain.

OM SKRIBENTEN

Simon fra BMF1 Simon er forholdsvis ny på BMF1, og han har set Formel 1 siden 2005, så det er det meste af hans liv.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mazepin tæt på udelukkelse Red Bull stærkere end nogensinde i 2021 »