Haas har kun Williams i kikkerten

2021-sæsonen bliver noget af en prøvelse for Günther Steiners temperament. Derfor har italieneren sænket forventningerne til årets resultat.

Nikita Mazepin. Bahrains GP 2021. . Copyright Haas F1

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 5/4 2021 klokken 13:04

2021 bliver et år i glemmebogen for det amerikanske team, med den omdiskuterede bemaling. Med to nye kørere, en forældet racer og #WeSayNoToMazepin, så er der rigeligt at se til for teamchefen, Günther Steiner.

Når man så samtidig smider økonomiske problemer i gryden med udfordringer, så er det op ad bakke for 2018-sæsonens titeludfordrer til “best of the rest”.

Årets eneste nye dele skulle have været monteret, men “opdateringen” kommer først under weekendens løb på Imola, simpelthen fordi delene ikke er klar før.

Derfor er Steiner også realistisk i teamets målsætning for 2021. Teamet har kun Williams i kikkerten, da alt andet virker højest usandsynligt at kunne indhente, nu når bilen forbliver uændret hele året.

Teamet eneste fokus i år, det er at give de nye kørere erfaring, og udvikle 2022-raceren, med forhåbningen om, at kørerne og bilen kommer stærkt ud af starthullerne i 2022.

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Honda hjælper aerodynamikken Wolff langer ud efter Brown »