• Forside

Dennis brudt sammen

Efter den fornemme dobbelte sejr på Monza i sidste weekend, brød teamchef Ron Dennis sammen i armene på sin kone. Presset har simpelthen været for hårdt, for den ellers hårde leder.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/9 2007 klokken 16:09


Torsdag den 13. kan blive en meget skæbnefuld dag for McLaren.
Det er den dag, hvor McLaren igen skal stå ret foran FIA, der vil fremligge de nyeste beviser der er kommet frem, i sagen omkring den verserende spion sag mellem Ferrari og McLaren.

De nye beviser, kan frikende McLaren, eller få dem helt ud af Formel 1.
Tidligere har det været fremme, at en dom vil forbyde McLaren at være med i Formel 1 i resten af denne sæson og næste sæson.

Mercedes motorsportschef Norbert Haugh tror dig ikke på, at de vil blive dømt.
”Ikke et sekund har jeg været bange for at vi skulle blive dømt, ikke engang et split sekund,” udtalte Haugh.

Haugh var til stede, da Ron Dennis brød sammen, efter at han var kommet tilbage til McLarens mobil home fra sejrs podiet.
”Ron er ikke en person der normalt viser følelser, men der har været et enormt pres på ham, i meget langt tid nu,” kom det fra tyskeren, der er sikker på, at deres overlegne sejr på Monza, var et tydeligt bevis for, at de ikke har kopieret noget, for så ville de jo bare være lige gode!

Op til høringen i Paris på torsdag, vil vi helt sikkert se flere og flere rygter. Vi vil dog prøve på at sortere de mest fantasifulde fra, her på BMF1.DK.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER