• Forside

Hamilton uden et sæde?

For første gang siden spionskandalen så dagens lys, indrømmer Lewis Hamilton at han er begyndt at tænke over de mulige konsekvenser. ”Jeg kan være uden job i næste weekend!”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/9 2007 klokken 13:09


Højt at flyve, dybt at falde.
Det er noget Lewis Hamilton måske i den kommende weekend kan nikke genkendende til!

Torsdag den 13. september, vil McLaren blive forlagt nye beviser, når Formel 1 holdene og FIA mødes, med det ene emne, at se på de nye beviser der er kommet frem omkring den verserende spionagesag, hvor Ferrari beskylder McLaren for at have kikket lidt for meget i deres papirer.

Angiveligt kommer de nye beviser fra Fernando Alonso og Pedro de la Rosa, der også begge skulle antyde, at Lewis Hamilton også ved mere end han giver udtryk for. Men om det vil gå ud over briten er meget uvist. Det er holdet der vil være færdige i Formel 1, hvis de bliver dømt.

”Jeg troede aldrig at jeg ville sige, at der var noget omkring Formel 1 jeg hadede, men den politik og det faktum, at alle vil være størst, er noget skidt,” kom det fra Lewis Hamilton, der føler at han er ved at blive indhentet af holdets fortid.

Smilene på læberne, da Fernando Alonso, Lewis Hamilton og Ron Dennis stod på podiet på Monza, virkede også en anelse anspændte, som en Floyd Landish øverst på podiet i Paris, vel vidende at han havde afgivet en positiv dopingtest.


OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER