• Forside

Spa uden McLaren?

Torsdag den 13. september, kan blive den sidste dag vi ser Mclaren som det hold vi i dag kender. Høringen omkring spionsagen, der finder sted i Paris, kan være den høring der får armene ned hos McLaren igen, når de nye beviser bliver forlagt.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/9 2007 klokken 16:09


Der er mere og mere der tyder på, at McLaren, til trods for et rimeligt forspring i konstruktørernes mesterskab, ikke bliver mestre. Det vil de to piloter så heller ikke.

Der er ikke længere nogle der bebrejder Ferrari for at have bragt denne skandale frem i dagslyset. Sagen er så speget, at man ikke bare kan se blindt til og sige, at det var dog ærgerligt der ikke blev passet bedre på dokumenterne.

”Vi er ikke ude for at skade nogen,” kom det fra Jean Todt. ”Det eneste vi ønsker er at holde en ren sport og få sandheden frem.”

Også Jackie Stewart kommentere på situationen: ”Der er jo ingen der går ud på gaden og siger, at mit beskidte vasketøj, er mindre beskidt end dit.”

Jackie Stewart, Tyrrell 001, Argentina 1973

”Det sidste Formel 1 ønsker, er at ende op med et rygte, som det Tour d´France har fået,” tilføjede skotten.

De fleste er da også af den holdning, at sagen skal afgøres nu, før alle lider skade, uanset om det koster McLaren livet i Formel 1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER