Bekræftet: Magnussen rykker til IMSA

BMF1 kunne forleden afsløre, at Kevin Magnussen skal køre motorløb i USA. Nu er det så endelig blevet bekræftet af teamet.

Bahrains Grand Prix 2020 . Copyright Haas F1

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 3/12 2020 klokken 16:12

Kevin Magnussen smed lidt af en bombe tidligere på året, da han annoncerede, at han ikke fortsætter hos Haas i 2021. Corona-pandemien har åbenbart sat sine tydelige spor, også økonomisk, på det meste af F1-verdenen.

Derfor gik snakken, om hvor den unge, talentfulde dansker skulle fortsætte sin motorsportsfremtid.


BMF1 kunne forleden fortælle, at Kevin Magnussen fortsætter i den amerikanske IMSA-serie, og det bliver nu bekræftet af teamet, og danskeren selv, i en pressemeddelse fra Chip Ganassi Racing.

Destinationen for 2021 bliver IMSA-serien for Chip Ganassi Racing-teamet, og værktøjet bliver en Cadillac DPi-V.R i prototype-kategorien.

Teamkammeraten bliver hollænderen Renger van der Zande, som bl.a. har vundet det velkendte sportsvognsløb Daytona 24 hele to gange.”Hvis du er inde professionel motorsport, ligemeget hvor i verden, så kender du navnet Chip Ganassi, og hvad det repræsenterer i motorsport. Chip har bygget en af de bedste ræs-organisationer, både på og udenfor banen, og man kan se tilbage i historien, og se den enorme succesrekord, specielt inden for sportsvogns-ræs," udtaler Magnussen.

"Det er en fantastisk mulighed for mig selv at komme på hold med CGR, Renter og Cadillac. Jeg kan ikke vente med at komme i gang, møde teamet og begynde forbedredelserne til 2021-sæsonen,” lød det fra danskeren i pressemeddelsen.

Det er et meget succesfuldt hold, som Magnussen bliver en del af. Foruden sejre i store løb som Daytona 24 (sidste fire år i træk), har teamet også vundet 12-timers løb på Sebring, Long Beach og mange flere.

CGR sluttede på en flot andenplads sidste sæson, så der bliver noget at kæmpe for for den danske racerkører i 2021-sæsonen.

Sæsonen bliver skudt i gang til Januar, og løbene kan streames live på IMSA.tv.

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso deltager i Abu Dhabi-test Alonso er ikke ligefrem ung! »