Alonso er ikke ligefrem ung!

McLaren kører Lando Norris, er mildest talt forundret over, at FIA har tilladt at Renault kan gennemføre "Young driver test" i Abu Dhabi, efter årets sidste løb, med Fernando Alonso i bilen.

Alonso tilbage på arbejde i Enstone . Copyright Renault F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/12 2020 klokken 07:12

Som vi skriver i denne nyhed: ALONSO DELTAGER I ABU DHABI-TEST, har FIA valgt at give efter et pres fra Renault, der i den kommende sæson kommer til at hede Alpine, om at tillade dem at kører testen der er tiltænkt unge håbefulde kørere, til dels med den aldrende Fernando Alonso bag rattet.

Det undre mange, herunder McLarens unge kører Lando Norris, der tørt konstaterer at Alonso næsten er dobbelt så gammel som ham selv.

"Han er næsten dobbelt så gammel som mig, så jeg må være ekstremt ung," kom det fra Norris i et interview med Reuters.

"Det er rimelig åbenlyst, at han ikke ligefrem er ung eller at han kun har kørt i en Formel 1 bil en enkelt gang eller to," tilføjede Norris.

"Han har gennemført mange test i år, allerede, så jeg kan slet ikke forstå at de, FIA red., har ændret reglerne for ham."

"Jeg syntes det er ret fjollet og de skulle ikke have lov til det," sluttede Norris.

En holdning han deler med mange, men navnet Fernando Alonso åbner fortsat op for muligheder og dette er bare en af dem.

Om Alonso har det der skal til, når han kommer tilbage til Formel 1 i 2021, må vi vente med at se. Hidtil har de test han har gennemført, ikke vist at han er klar, hvilket nok er grunden til at han har presset så hårdt på, for at få disse ekstra test-kilometer.


OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bekræftet: Magnussen rykker til IMSA Økonomien bag HAAS' nye kørere »