Zak Brown: Vi har ikke plads til Kevin, men…

Nyheden om Kevin Magnussens afsked med Haas F1 har tvunget ham til at afsøge alle muligheder. Hos McLaren anerkender man danskerens hurtighed.

Tysklands Grand Prix 2019 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 26/10 2020 klokken 14:10

I sidste uge ‘breakede’ nyheden om at Haas F1 tager afsked med begge sine kørere, Romain Grosjean og Kevin Magnussen, efter denne sæson.

For Magnussens vedkommende er hovedmålet at forblive i Formel 1, men til TV3 udtalte han i weekenden, at kikkerten også er rettet mod alternative løbsserier, eksempelvis amerikanske IndyCar.

"Jeg har altid været fascineret af IndyCar," udtalte Haas-køreren.

Her kunne McLaren være en mulighed.

Hos Magnussens tidligere arbejdsgiver, McLaren, anerkender teamets CEO, Zak Brown, da også deres tidligere kørers hurtighed og talent. Begge F1-sæder er dog optaget i næste sæson af Daniel Ricciardo og Lando Norris, men teamchefen mener til gengæld, at den 28-årige dansker under normale omstændigheder ville være en oplagt mulighed til teamets IndyCar-satsning.

Zak Brown hos McLarenZak Brown hos McLaren
Copyright Bil Magasinet BMF1


“Jeg mener, at Kevin er en meget hurtig kører, meget aggressiv, hvilket jeg ved passer til IndyCars stil,” udtalte Brown ifølge mediet GPFans.com.

“Men jeg tror bare ikke, at der er muligheder for Kevin i vores IndyCar-team.”

“Hvis der var (plads), ville han helt bestemt være blevet overvejet,” lød det anerkendende fra Zak Brown.

I samarbejde med Schmidt Peterson Motorsports har McLaren to biler med i IndyCar, hvor teamet kører under navnet Arrow McLaren SP. Det ene sæde indehaves af mexicaneren Pato O’Ward, mens man stadig mangler at offentliggøre køreren til det andet.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Slag til Stroll Red Bull beholder Albon resten af 2020 »