Vettel vil løfte Aston Martin i Formel 1

Aston Martins holdchef, Otmar Szafnauer, er sikker på at Sebastian Vettels ankomst til holdet, vil få enorm betydning for dem. "Han stiller alle de rigtige spørgsmål!"

Vettel . Copyright Aston Martin

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/2 2021 klokken 13:02

Sebastian Vettel vil vinde Formel 1 løb igen og det skal være med Aston Martin, der er det nye navn for Racing Point holdet, der hidtil har været kendt som det lyserøde hold.

Aston Martins holdchef Otmar Szafnauer, er allerede imponeret over Vettel, der ifølge Szafnauer, stiller alle de rigtige spørgsmål om bilen og kommer med særdeles god indsigt i tekniske løsninger.

"Han er virkelig sulten efter at komme ud og vise hvad han er værd," kom det fra Otmar Szafnauer under et interview med Sky F1.

"Selvom at han først er begyndt sit arbejde hos os i år, kan man allerede nu mærke og se hvad han har gjort for holdet og bilens udvikling."

Sebastians tilgang til holdet, bygger på at kende alle detaljer omkring bilen, hvilket holdets mekanikere alle er meget overrasket over, men som de har dyb respekt for.

"Det er som at have en performance-mekaniker stående ved siden af dig," udtaler en af mekanikerne fra holdet. "Bare med den forskel at det e ham der skal kører den!"

Vettel har den holdning til Formel 1, at jo bedre han kender sit værktøj, jo nemmere har han ved at få sat den helt rigtigt op.

Sidste sæson, hvor han kørte som en opsagt kører hos Ferrari, havde han ingen kommunikation med mekanikerne eller folkene bag udviklingen af Ferrari raceren, hvilket betød at han mistede den sidste tillid han måtte have til holdet og bilen. Det er noget af det, som han vil undgå i år, hos Aston Martin.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Endnu en dansker i F3 Verstappen-klausul i Hamiltons kontrakt? »