Vettel: Meget er anderledes i Monaco

Selvom Ferrari indrømmer at de tog nogle hårde slag i Barcelona, så tror både Kimi Raikkonen og Sebastian Vettel at Ferrari har gode chancer i Monte Carlo i næste weekend.

Sebastian Vettel til pressemøde . Copyright Ferrari

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 20/5 2018 klokken 15:05

Sebastian Vettel var ærlig omkring Ferraris form i Barcelona, da løbet var slut. Mercedes havde domineret både i løbet og kvalifikationen. Set udefra ligner det at Mercedes har genfundet den form som har sikret dem de sidste 4 verdensmesterskaber.
Vettels kommentarer: "Vi fik en god gang tæsk, men vi ændrer så mange ting når vi tager til Monaco: Banen, dækkene...det kan være at vi kan vende det hele rundt igen. Men selv hvis vi gør det godt i Monaco, så må vi ikke glemme hvad der skete i dag og i denne weekend (I Spaniens Grand Prix, red.). Der er stadig meget der skal gøres."

Vettel antyder svagt at Ferrari tror på sejren i Monaco: "Men når det kommer til Monaco er jeg ret optimistisk og vi burde være i god form. Men vi må se når kommer dertil for dækkene er meget blødere, banen er unit så vi får se. Forhåbentlig bliver vi positivt overrasket."


Italiens Grand Prix 2017. Ferrari. Kimi Raikkonen torsdag
Copyright Ferrari


Kimi Raikkonen var ligeledes optimist efter Spaniens Grand Prix: "Under løbet synes jeg ikke det var så slemt som det ser ud lige nu. De (Mercedes, red.) var helt sikkert stærke hér, men var det banen eller noget andet. Vi får se i de kommende løb. Vi må se hvordan det ender"


Dobbelt Ferrari-sejr i Monaco 2017
Copyright Ferrari


I 2017 havde Kimi Raikkonen pole position og løbet sluttede med Vettel som vinder. Raikkonen blev 2'er og Ricciardo blev 3'er.

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« FIA forbyder Ferrari’s spejle Monacos GP: Vejrudsigten »