Vedvarende energi til Bahrain

Formel 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix, et navn der understreger at det er olie der betaler en stor del af festen, vil næste år, blive drevet fuldt ud af vedvarende energi, lyder det i en pressemeddelelse fra FIA.

Bahrain . Copyright FIA Formula 1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/3 2021 klokken 13:03

I en pressemeddelelse fra FIA, lyder det at Formel 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix, fra 2022 vil blive drevet udelukkende af vedvarende energi.

Samtidig skriver man, at det er målsætningen at sikre hele årets forbrug af energi for den meget brugte bane, vil blive leveret af vedvarende energi når vi kommer til året 2030.

Det er Bahrain’s Sustainable Energy Authority der står bag udmeldingen, der markere en ny retning for kongeriget hvis formue primært kommer fra olie.

Det frem går ikke hvilken produktionsform det er, at de har tænkt sig at rulle ud, blot at det vil være en vedvarende energi, som de forventer vil hjælpe dem til at mere positivt resultat, i de kommende år.

En stor del, vil naturligvis komme fra solenergi.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lundgaard: Ret simpelt - jeg skal vinde Bahrains GP: løbsoptakt »