Slut med Toro Rosso

Efter 13 sæsoner, hvor de samlet har indkasseret 500 point, vundet et løb, med Sebastian Vettel, samt tre podieplaceringer, hvoraf to var i år, er det slut med navnet Toro Rosso i Formel 1.

Aserbajdsjans Grand Prix 2019 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/12 2019 klokken 15:12

I 2005 købte Red Bull det konkurs truede Minardi hold, som blev omdøbt til Toro Rosso, da de stillede til start for første gang i 2006.

Red Bull lagde ikke skjul på, at Toro Rosso, eller retteligt Scuderia Toro Rosso, som i starten gik under navnet STR, ville være junior hold til Red Bull holdet, som man havde meget større ambitioner med.

At en Minardi kunne vinde løb, var der ingen der troede på, men da Sebastian Vettel i 2008, sikrede sig både pole position og sejren i et meget vådt løb på Monza - jeg var der selv - skete miraklet.

Det er også den eneste sejr holdet har fået, men med en samlet høst på 500 point, over årene, er det ikke helt skidt gået af holdet.

I 2020 har Red Bull valgt at skifte navn på holdet, så de ikke længere kun promovere deres sodavand, men også deres store tøjmærke AlphaTauri.

AlphaTauri markedsføres, som et stand-alone fashion brand, der er grundlagt af Red Bull, der tilbyder innovativt højkvalitets- tøj.

Du kan læse mere om AlphaTauri her samt se deres udvalg af tøj.

Det bliver spændende at se, hvordan de ender med at designe udsmykningen af bilerne.

AlphaTauri logoAlphaTauri logo
Copyright Red Bull

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Resultater fra dagens test i Abu Dhabi Honda undskylder over for Verstappen »