Rolling Stones varsler kalenderændringer

Det legendariske rockband The Rolling Stones, har annonceret at de skal spille til det Amerikanske Formel 1 Grand Prix. Problemet er bare, at de har anført en anden dato, end den der fremgår af den nuværende Formel 1 kalender.

USA's GP 2019 . Copyright McLaren Media - Glenn Dunbar/LAT Photographic

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/7 2021 klokken 10:07

Det er muligt, at The Rolling Stones har sat en forkert dato på den annoncering de lige er kommet med, som fortæller om hvornår de skal spille til det Amerikanske Grand Prix i Austin, Texas.

Hvis ikke, så er der noget der tyder på, at der kommer endnu en justering til årets Formel 1 kalender.

Datoen de har annonceret, d. 20. november, var tiltænkt Australiens Grand Prix. Men da Australiens Grand Prix nu officielt er ude, er denne weekend "ledig", hvorfor det slet ikke er umuligt, at løbet på Circuit of the Americans, kan blive rykket frem til denne dato.

Det betyder så, at der kommer et hul i kalenderen, ugen senere, som det er muligt at rykke det brasilianske Grand Prix, så Mexico kan komme med og Formel 1 feltet kan overholde de amerikanske krav om 14 dages karantæne mellem de to lande.

Skulle ændringerne komme, kan vi forvente at de bliver annonceret indenfor en uge, lige op til Ungarns Grand Prix, inden Formel 1 går på sommerferie.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Flere kørerskifte på vej FIA forbyder adgang til stewards »