Ricciardo ved hvad der skal til

Daniel Ricciardos skifte til McLaren, har ikke været så let som mange havde forventet. Norris har slået ham i årets 3 første løb, men ifølge Ricciardo, vil det ikke fortsætte meget længere.

Vintertest 1 - McLaren . Copyright McLaren

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/5 2021 klokken 09:05

Det er ikke nemt at skifte hold, hvilket der er flere kørere der har måtte erkende i denne sæson, hvor der er rekord mange der har gjort netop det.

En af dem der har været størst forventninger til, er australske Daniel Ricciardo, der forlod Renault efter blot to sæsoner, for at søge lykken hos McLaren.

Meget tyder på, at det var det rigtige valg for Ricciardo, der tidligere forlod Red Bull til fordel for Renault, blot for at komme væk fra Max Verstappen, der havde sikret sig al fokus hos Red Bull.

Men de første 3 løb, har langt fra været lette for Ricciardo, der senest fik en katastrofal kvalifikation i Portugal, mens Norris i den anden McLaren, allerede har sikret holdet deres første podieplacering.

Ricciardo, der er kendt som manden der virkelig kan bremse sent, har identificeret problemet, og det er netop bilens balance under nedbremsning, som han peger på er problemet.

"Bremserne er meget anderledes end noget andet jeg har kørt med, meget kontante, men det kan jeg lærer at håndtere," kom det fra Ricciardo.

"Men når man kanter bilen rundt under nedbremsning, er der en meget lillemargin omkring balancen, hvilket er et område jeg har behov for at få ændret."

"Jeg ved ikke helt hvad der skal til, men tænker at vi måske skal gøre den lidt blødere, så spillerummet bliver lidt større," tilføjede han.

Den super sympatiske australier, er helt klart en af de hurtigste i Formel 1 feltet, men hans nye holdkammerart, den mindst lige så sympatiske Lando Norris, er helt klart også en hurtig mand og en mand for fremtiden.

Når, og der er ingen tvivl om at det er et når, Ricciardo får styr på den hurtige McLaren racer, vil de uden tvivl være et konstant top 3 hold og sejre vil være indenfor rækkevide.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Fyrer Mercedes Bottas allerede i år? Grosjean får Mercedes-test »