Premiere på “Drive to Survive 3”

Så er der endnu engang mulighed for et kig bag kulisserne i en af verdens mest intense og kostbare sportsgrene. Netflix er tilbage, nu med tredje sæson af “Drive to Survive”.

Bahrains Grand Prix 2020 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 19/2 2021 klokken 17:02

I dag har Netflix og Formel 1 bekræftet, at tredje sæson af F1-streamingserien om livet bag kulisserne i motorsportens mest eksklusive klasse er tilbage. Navnet bliver derfor meget passende “Drive to Survive 3”.

Den første af i alt 10 episoder får premiere den 19. marts, og her bliver det muligt at følge sidste års meget dramatiske sæson samt blive førstehåndsvidne til, hvordan kørere og teams kæmper om sejren i et år, som ingen andre.

Der bliver tale om hidtil ukendte scener bag kulisserne til 2020-sæsonen, som på dramatisk vis sluttede, inden den overhovedet startede i Australien. Årsagen var, som bekendt, en meget omtalt Covid-19-virus.

BahrainBahrain
Copyright Mercedes


Serien viser den spændende genstart i Østrig senere samme år og viser de intense kampe, hårde rivaliseringer, uventede podieplaceringer og Lewis Hamiltons syvende verdensmesterskab.

Alt i alt er der lagt op til 10 særdeles actionfyldte afsnit, som er produceret af Oscar-vinderen James Gay Rees (Amy, Senna) og Paul Martin (Diego Maradona) for selskabet Box to Box Films.

Den fulde trailer til "Drive to Survive 3" får premiere i de kommende uger, men det er (måske) muligt at se en forhåndsvisning herunder. Vær dog opmærksom på, at traileren, trods løfter om det modsatte, i skrivende stund endnu ikke er tilgængelig:

Få et smugkig i den første trailer herunder:


OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Honda med motoropdateringer i 2021 Tsunoda 22 »