Nyck de Vries tæt på AlphaTauri aftale

Det forventes, at Nyck de Vries vil blive præsenteret som ny AlphaTauri kører i den kommende weekend, hvor Formel 1 feltet kommer til Japan. Samtidig vil Pierre Gasly blive præsenteret som Alpine kører.

De Vries . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/10 2022 klokken 15:10

Alpine har, efter deres udfordringer med at få Oscar Piastri til at sætte sig i deres Formel 1 racer, været på jagt efter en anden kører, der skal udfylde det tomme sæde som Fernando Alonso efterlader sig efter denne sæson.

I nogen tid, har det været franske Pierre Gasly, der har fået den helt store opmærksomhed, men det har krævet at AlphaTauri ville slippe ham fra hans kontrakt med dem.

Inden AlphaTauri ville det, var det vigtigt for dem, at finde frem til en god erstatning, hvilket har været lidt af en udfordring.

Men så var det heldigt, at Nyck de Vries fik lov til at kører Italiens Grand Prix for Williams, efter Alex Albon måtte melde sig syg med en betændt blindtarm.

En mulighed de Vries udnyttede til fulde, med at score point og sætte den erfarne holdkammerart, Latifi, på plads.

Siden da, har der været stor interesse i hollænderen, fra blandt andre Williams og AlphaTauri.

Nu forlyder det så, at AlphaTauri har kontrakten på plads med de Vries, og at de kun venter på at Gasly og Alpine også er klar, til at melde ud om deres kommende samarbejde.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BMF1.dk’s Power Rating: Singapores GP Minimal budgetoverskridelse »