Monaco trodser Covid-19: Vi gør klar om en uge!

Allerede om en uge starter forberedelserne til Monacos Grand Prix, der skal afvikles i slutningen af april måned i år.

Monacos Grand Prix 2019 . Copyright Mercedes AMG

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 18/2 2021 klokken 10:02

Uagtet Covid-19-pandemien og dens uforudsigelighed går arrangørerne allerede om en uge i gang med forberedelserne til det traditionsrige Formel 1-grandprix i Monacos gader.

Trods dystre udsigter fastslog Automobile Club de Monaco helt tilbage i januar, at løbet i de snævre gader ville blive gennemført, og nu tyder det på, at de mener det alvorligt.

Læs hvorfor aflysning pure afvises af arrangørerne.

Således går man allerede i gang mandag d. 22. februar med de praktiske forberedelser, der bl.a. omfatter banemarkeringer, trafikrestriktioner og øvrig infrastruktur. Arbejdet er planlagt til at være færdiggjort inden weekenden d. 23. til 25. april, hvor Historic Grand Prix afvikles.

Sebastian Vettel i Monaco. I år uden ligeså mange tilskuere.Sebastian Vettel i Monaco. I år uden ligeså mange tilskuere.
Copyright Ferrari Media


Det historiske løb efterfølges af Formula E, som afvikler sit fjerde løb på kalenderen i Monaco den 8. maj. Derefter følger hovedbegivenheden, Monacos F1 Grand Prix, der er planlagt til den 20.-23. maj.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Williams shake down Williams i lyserød? »