Mød BMF1 på Monza

I den kommende weekend, gælder det Italiens Formel 1 Grand Prix på Monza banen. Samtidig er Monza den bane, som BMF1 altid har folk afsted på, også i år. Så kom og mød os.

BMF1 på Monza . Copyright Michael Ewert

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/8 2018 klokken 13:08

BMF1 er vilde med den italienske bane i parken.
10 år i træk, har vi været der, hvoraf de seneste 4 har været som akkrediterende journalister, med adgang til kørerne.

Vi er der igen og er klar til at mødes med jer!

Torsdag, som er dagen før de fleste fans kommer til Monza, har vi et interview med Kevin Magnussen og Günther Steiner, som I kan se en teaser om på vores Facebook side og her på siden, hvor I også kan komme med forslag til spørgsmål til de to Herre.

Ud over det, har vi også et møde med Red Bull's danske supermekaniker Ole Schack. Tidspunktet for det afhænger dog af, hvor travlt Max Verstappen gør ham.

Vi tager os altid tid til at mødes med vores læsere, så I også får chancen til at stille os spørgsmål dernede og hører det seneste fra pitten, inden vi skriver om det på BMF1.DK.

Vi vil være at finde ved Fangio statuen på indersiden, hvor der også er mulighed for at få noget at drikke, skulle I være blevet tørstige.
Her er vi hver dag, omkring klokken 12,00.

Stenmodellen af Juan Manuel Fangio og hans Mercedes er altid et populært stedModellen af Juan Manuel Fangio og hans Mercedes er altid et populært sted på Monza
Copyright BMF1


Vi ser frem til at få endnu en underholdende weekend og at se endnu et stærkt løb af Kevin Magnussen, samt ikke mindst møde mange af jer.

BMF1 i pitten på MonzaBMF1 i pitten på Monza
Copyright BMF1


BMF1 i MonzaBMF1 i Monza
Copyright BMF1


Billeder fra BMF1 turen til Monza 2012Billeder fra BMF1 turen til Monza 2012
Copyright BMF1

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Spørg Kevin og Günther Alonso og de påståede tilbud »