Marko utålmodig

Red Bulls rådgiver, Dr. Helmut Marko, er langt fra tilfreds med den start Sergio Perez har fået hos Red Bull og er begyndt at tvivle på, om han tog det rigtige valg, da han valgte den mexicanske kører.

Foran Sergio Perez' garage. Emilia Romagnas GP 2021. . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/4 2021 klokken 09:04

Efter en særdeles stærk kvalifikation af Sergio Perez, var der lagt op til det helt store gennembrud for mexicaneren, da Formel 1 feltet i sidste weekend indtog Monza banen i Italien, for at køre årets andet løb.

Men Perez havde store vanskeligheder under løbet, især mens banen var våd, hvilket sendte ham ned gennem feltet og ultimativt ud af pointene.

Efter løbet udtalte Helmut Marko til østrigske Servus TV, at han var skuffet over Perez´ indsats.

"Det hele startede så godt, men P2 i kvalifikationen, hvilket fik os alle til at tænke at nu var alting godt," kom det fra Marko.

"Men under selve løbet gik det fra slemt til værre. En straf gav ham det sidste skub ud af pointene, hvilket var virkelig irriterende," tilføjede han.

"Hans spin under genstarten, var det der ultimativt udløste den store nedtur for Perez, men alt i alt, så var det bare en dårlig indsats fra ham, som vi helst ikke vil se igen," sluttede Helmut Marko.

Presset er således allerede på Perez, hvilket ikke gør det nemmere for ham.

Næste løb i Portugal, kan blive afgørende for hans fremtid på holdet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ulykken der venter på at ske “Verstappen er klart hurtigere end Hamilton” »