Italiens GP: Vejrudsigtien

Vejrudsigten for Itanliens Formel 1 Grand Prix, i Monza Park, står i skarp kontrast til den vi så for sidste weekends løb på Spa. Der ventes høj sol og rigtige dejlige sommertemperaturer.

Damon Hill og Johnny Herbert . Copyright Lea Anna Petersen

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/9 2020 klokken 10:09

BMF1 ville under normale omstændigheder være ved at pakke vores grej, for at tage til Monza, Italien, for at se årets Italienske Formel 1 Grand Prix. Det sker desværre ikke i år, hvilket kun betyder at det er endnu mere ærgerligt at se hvor godt vejr der venter Formel 1 feltet, når de kommer til banen i Monza Park.

Fredag ventes det at blive totalt skyfrit og temperaturer på op mod 29 grader, tilmed med lav luftfugtighed på under 40 %. Så det er nærmest perfekt sensommervejr, som Formel 1 feltet kan nyde godt af.

Lørdag Her stiger temperaturen en anelse, til forventet 31 grader. Ligeledes uden en sky på himmelen og endnu lavere luftfugtighed på 35%.

Søndag Løbsdagen kan byde på en lille overraskelse i form af lette byger. Dog er de varslet til at falde om formiddagen, mens det ventes at eftermiddagen hvor løbet skal afvikles, bliver tør. Temperaturene ventes fortsat at være høje, omkring 29 grader.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Belgiens GP: Vejrudsigten Toscanas GP: Vejrudsigten »