HAAS går efter tophastighed

Saudi Arabiens Grand Prix, afvikles på årets hurtigste bybane, hvilket betyder at topfart kan få en afgørende betydning. Ud fra de billeder der er set, ser det ud til at HAAS, sammen med Williams, er de hold der satser mest på topfart.

Kevin Magnussen er toptunet og fit til 2023-sæsonen . Copyright Viaplay / Lars E. Andreasen

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/3 2023 klokken 13:03

Chancen for at der står en anden kører end en fra Red Bull øverst, når løbet er overstået på søndag, virker ikke til at være ret stor.

Men de efterfølgende placeringer, ser ud til at kunne blive afgjort på marginalerne.

Men som følge af budgetloftet, er der mange hold, der har valgt at bruge flere all-round produkter på deres biler, herunder en hækvinge der giver god downforce, men som så også giver meget vindmodstand.

Her har HAAS og Williams valgt at satse lidt mere end de andre hold, ved at have en anden vinge til rådighed, allerede her fra sæsonstarten og ikke først, når feltet kommer til Monza, hvor det for alvor er vigtigt at have tophastighed.

Det kan betyde, at HAAS og Kevin Magnussen står med en reel chance for at komme med et stærkt resultat i weekenden, hvilket de fleste danskere nok håber på.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Leclerc ramt af motorstraf Saudi Arabiens GP: 1. frie træning »