Ferrari afviser rygter om Binotto-fyring

Den seneste uge har rygter om fyring af Ferraris teamchef, Mattia Binotto, cirkuleret. Maranello afviser kategorisk snakken.

Australiens Grand Prix 2022 . Copyright Ferrari

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 17/11 2022 klokken 10:11

I Formel 1-vederen skal der ikke så meget til, før rygtemøllen maler i et stadig hidsigere tempo. Ofte med god grund, men lige så ofte uden.

I år har det langt fra været Ferraris sæson, hvilket dels skyldes en bil, der bare ikke er på omgangshøjde med hverken Red Bull eller Mercedes, men de dårlige resultater skyldes også nogle strategiske beslutninger, som har fået mange til at måbe.

Senest var der total forvirring i et vådt Brasilien, hvor Ferrari besluttede, som de eneste, at sætte mediumdækkket på Charles Leclercs bil, mens alle andre havde valgt soft-versionen af Pirellis dæk.

Den tilbagevendende totalforvirring i Ferraris garage har fået flere medier til at spekulere i, at teamchef Mattia Binotto er tæt på en fyring og at denne ville blive byttet ud med Alfa Romeos teamchef Frederic Vasseur.

Den stadigt stigende rygtestrøm får nu Ferrari til at rykke ud med en officiel erklæring på Twitter, som bringes herunder:

I

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Officielt: Schumacher ude - Hulken til Haas Redder Mercedes Mick Schumacher? »