• Forside

De nye beviser mod McLaren

Spionsagen mod McLaren, der i dag er til høring i Paris, har fået nye belastende beviser, der kan betyde exit for McLaren, et exit der ikke kun vil koste dem mesterskabet i år, men også vil sende dem ud i kulden i 2008. De nye beviser indeholder mails og telefonsamtaler.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/9 2007 klokken 10:09

I forbindelse med undersøgelserne foretaget af Italiensk politi, har man fundet flere hundrede mails med belastende materiale, der er blevet udvekslet mellem den hovedmistænkte Nigel Stepney og McLarens tidligere chef designer Mike Coughlan.

I de mange mails, kunne man læse hvilke planer Ferrari havde for de løb, der var de næste der skulle køres, hvilket mere end antyder, at de har brugt Ferraris data, til at forbedre deres egne chancer.

Der skulle også foreligge beviser for, at McLaren direkte skulle have været involveret i sabotage af Ferraris biler i Monaco, hvor vidner har set Stepney hælde et hvidt pulver i Ferraris benzin.

I nogle af de mails man har fået genskabt, fremgår det også, at der har været sendt mails mellem Stepney og andre McLaren ansatte. Her iblandt skulle Pedro de la Rosa angiveligt være en af dem. Om disse oplysninger skulle være videregivet til Fernando Alonso, som påstået, er mere usandsynligt.

Ud over de mange mails, er der også fundet beviser for, at der har fundet mange telefonsamtaler sted mellem de hovedmistænkte. Her er det dog lidt svære at komme frem med beviser for hvad de har talt om.

Så snart der kommer noget nyt ud omkring høringen, vil det kunne læses her på BMF1.DK.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER