• Forside

McLaren ville have Renault med

Ifølge de seneste oplysninger omkring den verserende spionsag, skulle McLaren angiveligt have forsøgt at trække Renault med ind i spillet. FIA bekræfter, at McLaren har været ude med bevismateriale mod Renault.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/9 2007 klokken 12:09


I et forsøg på at komme lettere gennem den forestående høring, der bliver afholdt omkring spionagesagen mellem Ferrari og McLaren, i morgen i Paris, har det britiske hold forsøgt at hive Renault og Ferrari med ned i sølet.

En talsmand fra FIA bekræfter, at McLaren er kommet med materiale omkring de to hold, men at det er blevet afvist i forhold til den verserende sag, da det var materiale omkring teknik, ikke noget der havde med spionagesagen at gøre.

”Vi kan bekræfte, at McLarens advokater har forelagt materiale der vedrører Renault F1,” kom det fra talsmanden. ”Men vi kan også bekræfte, at det ikke har medført at Renault vil være en del af vores undersøgelser omkring McLaren.”

”FIA har derfor følt sig nødsaget til, at minde McLaren om, at den høring der vil finde sted i Paris den 13. september, udelukkende vil fokusere på de nye beviser der er kommet frem.”
”Alt andet materiale vil vi se nærmere på ved en anden lejlighed.”

”Renault er velvidende om, at McLaren er kommet frem med dette materiale og de har meddelt, at de er villige til at samarbejde fuldt ud,” sluttede han.

Ifølge McLaren er der tale om grove overtrædelser fra Renaults side, men hvor slemt det er, må vi vente med at se.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER