• Forside

Nye beviser mod Mclaren

Der er nu kommet nye beviser på bordet, i spionsagen mod McLaren. McLaren bekræfter, at de er blevet oplyst at der er blevet forlagt nye beviser i sagen. Resultatet kan blive udelukkelse af dette og næste års mesterskab.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/9 2007 klokken 15:09


Lewis Hamilton og Fernando Alonso sidder godt på de to første pladser i kampen om dette års Formel 1 mesterskab, men det kan vise sig at være skønne spildte kræfter, hvis McLaren bliver dømt for spionage.

Man kan ikke beskylde de to piloter for at have gjort noget forkert, men hvis McLaren bliver dømt for spionage, er det som om de to har været på EPO.

De nye beviser vil blive fremlagt til et nyt møde, der bliver afholdt onsdag den 13. september, der afløser det tidligere fastsatte appel møde.

Meget tyder på, at de nye beviser, er af meget vigtig betydning, hvilket vil være meget skadeligt, ikke kun for McLaren, men for Formel 1 sporten som helhed.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.