BWT og Alpine F1 i strategisk partnerskab

Vandfilterproducenten BWTs lyserøde/pink farve bliver nu en del af Alpine F1s design på teamets kommende A522-model.

Esteban Ocon. Tyrkiets GP 2021 . Copyright Pirelli

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 11/2 2022 klokken 13:02

Der var lidt rynkede bryn på tribunerne, da vandfilterproducenten BWT (Best Water Technology) gjorde sin entre i Formel 1 som hovedsponsor for det daværende Force India/Racing Point. Den pink/lyserøde farve var noget man lige skulle vende sig til.

Med nyt ejerskab og navneændring til Aston Martin blev BWTs logo imidlertid vist i en nedtonet form i 2021, men nu er det altså officielt, at filterproducenten har indgået et såkaldt strategisk, langsigtet partnerskab med Alpine F1.

Det franske teams nye, officielle navn er nu BWT Alpine F1 Team, og titelsponsorens kendte pink/lyserøde farve vil blive indarbejdet i Alpines blå farve.

Østrigs Grand Prix 2021. Esteban Ocon på Red Bull RingØstrigs Grand Prix 2021. Esteban Ocon på Red Bull Ring
Copyright Alpine F1


Alpine F1 oplyser til os, at parterne i fællesskab vil arbejde sammen for at sprede budskabet om bæredygtighed rundt om i verden ved at bruge de kombinerede globale platforme fra Formel 1 og bilindustrien.

Det forventes, at den tidligere Racing Point og Aston Martin F1-teamchef Otmar Szafnauer om kort tid vil blive annonceret som teamchef hos Alpine F1. I lighed med sidste sæson skal Alpines biler betjenes af Fernando Alonso og Esteban Ocon.

Alpine A522 bliver præsenteret d. 21. februar.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Aston Martin AMR22 præsenteret FIA og Bahrain forlænger til 2036 »