Aston Martin tilpasses Vettel

Det tidligere Racing Point hold, der i år vil kører under det legendariske navn Aston Martin, melder nu klart ud, at årets racer er bygget til at passe Sebastian Vettel perfekt.

Vettel . Copyright Aston Martin

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/2 2021 klokken 13:02

Sebastian Vettel har over de seneste år, kæmpet med Ferrari, som enten ikke ville eller ikke kunne, lave en bil, der passede til tyskerens kørerstil.

Inden den nuværende Turbo-ære, lavede Red Bull en stribe biler, der passede perfekt til Vettel, hvilket han takkede for og vandt sine 4 VM titler.

Planen med skiftet til Ferrari, var i stil med Schumacher, at bygge et hold op omkring sig og få en ny bil, der kørte som han drømte om.

I 2018 var de der næsten, men da Binotto og Arivabene blev uvenner, hvilket førte til Arivabenes afsked, blev næste sæsons racer lavet efter ingeniøren Binottos hoved, hvilket den nye mand, Leclerc, nemt kunne omstille sig til, mens Vettel fik flere og flere problemer med at håndtere den.

Det vil man for alt i verdenen undgå hos Aston Martin.

Sebastian Vettel er hyret ind, som manden der skal få det stolte britiske navn helt frem i front af gridden, hvilket betyder at man gør alt hvad man kan, for at give Vettel den bil, som han drømmer om.

Det betyder at Aston Martin 2021 raceren, er markant anderledes end Racing Point 2020 raceren, der ellers var et markant skridt frem for det lille hold fra Silverstone.

Dog vil der fortsat være hentet alt hvad man må, fra Mercedes, som er holdets store tekniske partner.

Så ifølge Aston Martin, er der ingen undskyldning for Vettel, hvis han ikke leverer varen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alpine søger F1-sæder til sine juniorer Newey utilfreds med nyt F1-reglement »