AlphaTauri AT02 præsenteret

AlphaTauri har her til morgen, præsenteret deres 2021 racer AT02, og holdets nye kører, japanske Yuki Tsunoda, i AlphaTauris nye showroom i Salzburg, Østrig.

AlphaTauri 2021 . Copyright AlphaTaui

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/2 2021 klokken 09:02

Hos AlphaTauri er russiske Kvyat blevet erstattet med japanske Tsunoda, her op til holdets anden sæson under det nye navn.

AlphaTauri er navnet på Red Bull's tøjbrand, som energidrik-giganten satser stort på, hvilket Formel 1 holdet er en meget vigtig del i markedsføringsstrategien.

Efter en, lidt heldig, sejr på Monza i 2020, har holdet ambitioner om at komme endnu længere frem på gridden i 2021.

Pierre Gasly er blevet den stærke faste profil på holdet, efter en nedtur hos Red Bull, der nær sendte ham helt ud af Formel 1, mens den 20 år gamle japanske Yuki Tsunoda, vil komme ind som rookie og bagstøtte for Gasly.

Gasly og TsunodaGasly og Tsunoda
Copyright AlphaTaui


"Jeg er klar til at tage rollen som hold-leder. Yuki er meget hurtig og jeg er sikker på at han vil hjælpe os med at flytte vores hold endnu længere frem," udtaler Gasly i pressemeddelelsen fra AlphaTauri.

Yuki Tsunoda er en vigtig del af Red Bull's junior program, der på sigt skal udvikle kørere der skal kører for det store Red Bull hold.

TsunodaTsunoda
Copyright AlphaTaui


Japaneren blev udnævnt til bedste Formel 2 rookie o 2020, foran kørere som blandt andet Christian Lundgaard. Hvilket var en medårsag til at Red Bull tog beslutningen om at sende ham til Formel 1, allerede i år.

Ambitonerne fejler ikke noget på det lille italienske hold, der er bygget op over Kiesas gamle Minardi-hold.

AlphaTauriAlphaTauri
Copyright AlphaTauri

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Williams i lyserød? Honda med motoropdateringer i 2021 »