Steiermarks GP: Vejrudsigten

Efter en meget varm weekend i Frankrig, rykker Formel 1 feltet i den kommende weekend til Østrig, hvor det gælder Steiermarks Formel 1 Grand Prix på Red Bull Ring, der ofte byder på udfordrende vejr.

Steiermarks Grand Prix 2020 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/6 2021 klokken 09:06

Østrig byder på smukke grønne marker og frodige omgivelser, hvilket kan tilskrives det faktum, at det ofte regner.

Efter en meget varm og mest tør weekend i Frankrig, ser det noget mere udfordrende ud for Formel 1 holdene, når de rykker til Østrig.

Red Bull Ring, beliggende ved byen Spielberg i den østrigske delstat Steiermark, heraf navnet på løbet, udfordres ofte af vejret på grund af de omkring liggende bjerge.

Ofte kommer der lidt regn i løbet af en løbsweekend, hvilket ikke ser ud til at blive en undtagelse i år.

Fredag Her varsles der lette byger, både ved den 1. og den 2. træning. Men det bliver varmt, med temperaturer på omkring 27 grader, hvilket betyder, at hvis regnen falder let, som forventet, vil den ikke give de store problemer.

Lørdag Her varsles der ikke nogen form for regn, men for at gøre det lidt svære for holdene, falder temperaturen markant. Formiddag, til den 3. træning, varsles der blot 14 grader, mens temperaturen skulle stige kraftigt, til 25 grader, når kvalifikationen skal køres.

Søndag Løbsdagen byder på nye udfordringer igen. Meteorologerne er ret sikre på, at der vil falde regn, startende omkring en time før løbsstart. Stadig varmt, med omkring 26 grader.

Hvis vejrudsigten holder stik, ser det ud til at der bliver tilført et ekstra underholdningselement og vi dermed kan se frem til endnu et underholdende løb.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Frankrigs GP: Vejrudsigten Østrigs GP: Vejrudsigten »