Sociale medier: giver intet for Mazepins undskyldninger

Den meget omtalte video med den kommende Haas-kører, Nikita Mazepin, har skabt stor furore på Twitter, hvor ingen tror på hans undskyldning.

Nikita Mazepin. . Copyright Haas F1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 10/12 2020 klokken 11:12

Nikita Mazepin, kontroversiel nuværende F2-kører og kommende F1-kører for Haas F1, har skabt store overskrifter og dybe panderynker hos rigmandssønnens kommende arbejdsgiver.

Sagen handler om en video på Mazepins Instagram-profil, hvor han gramser på en piges bryster under en biltur med sine venner.

Set i lyset af den nuværende krænkelsesdebat har Mazepin tydeligvis valgt et forkert tidspunkt til sine handlinger og glemt at konsultere sin PR-rådgiver inden sin beslutning om at undersøge pigens anatomi. Ungersvendens frontallapper formåede ham dog til at fjerne videoen kort efter, at den var lagt op.

Nu var det bare for sent.

Ånden var sluppet ud af flasken, og russerens kommende chef, Günther Steiner, stod hurtigt frem for i skarpe vendinger at tage afstand fra videoen, som han kaldte "afskyelig".

På det sociale medie Twitter er dommen konsekvent og direkte. Hvis Mazepin tror, at han har vundet flere tilhængere, tager han fejl.

Herunder er et meget kort udpluk af debatten på Mazepins egen Twitter-konto:

Men Haas F1 går heller ikke ramt forbi og møder enorm kritik for deres valg af kører:

Og sådan fortsætter det...

Hvad er din mening?

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mazepin undskylder sin krænkende opførsel Binotto taget hjem, syg! »