Schumacher får to år hos HAAS

Ferrari chef Mattia Binotto fortæller, at Mick Schumacher får to år hos HAAS til at bevise, at han hører til i Formel 1. Herefter er det enten et Ferrari-sæde eller intet sæde.

Abu Dhabis Grand Prix 2020 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/12 2020 klokken 08:12

Mattia Binotto har stor fokus på at få Mick Schumacher til at lykkes i Formel 1.

At sætte ham i HAAS-bilen kunne virke som en mærkelig beslutning, men med det endnu tættere samarbejde mellem de to hold kan HAAS gå hen og blive et stærkere hold, hvis det altså lykkes for Ferrari selv at rykke op i feltet.

"Vi ved fra de andre klasser Schumacher har kørt i, at hans anden sæson altid er meget bedre end den første," kom det fra Binotto.

"Vi vil give ham tiden og hjælpe ham, alt det vi kan og må, så vi får en mere komplet kører ud af ham, inden for de næste to sæsoner."

"Efter to år må vi se, hvor klar han er til at komme videre."

"Ferrari-akademiet var ikke designet til blot at skabe Formel 1-kørere, men for at skabe Formel 1-kørere til Ferrari," sluttede Binotto, der hermed mere end blot antyder, at det er Ferrari, der er målet for Schumacher i dennes Formel 1-sæson nr. 3.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sainz og Leclerc på lige fod Ineos køber del af Mercedes »