Pirelli-chef nede med corona

Næste tilfælde: Pirellis Formel 1-chef Mario Isola er blevet smittet med coronavirus. Han blev testet positiv på løbsdagen om søndagen og befinder sig nu i karantæne.

Tysklands Grand Prix 2019 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 16/11 2020 klokken 18:11

Mario Isola, Pirellis Formel 1-chef, blev testet positiv for coronavirus søndag den 15. november. Det skriver Formel 1 på deres officielle hjemmeside.

Mario Isola rejste i går hjem fra Tyrkiet til Italien under overholdelse af alle sikkerhedsforantaltninger, hedder det i pressemeddelelsen fra Formel 1.

Italieneren skulle dog have det fint og har ingen symptomer. Det meddeler Isola på sin Twitter-profil.

Før Tyrkiets F1-grandprix meddelte Williams, at teamchefen Simon Roberts var testet positiv for corona og derfor ikke kom med til løbet i Tyrkiet. Desuden skulle alle medarbejdere hos Williams testes hver dag i forbindelse med Tyrkiets F1-grandprix.

Efter Lance Strolls corona-sygdom har FIA strammet retningslinjerne: Nu skal alle, som ønsker at være i paddock, have en negativ coronatest, der maksimalt må være 24 timer gammel.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hvornår forlænger Hamilton sin kontrakt? Tyrkiets GP: Dagen Derpå »