Østrigs GP: Vejrudsigten

I den kommende weekend indtager Formel 1 feltet igen Red Bull Ring i Østrig, men det ser ud til at blive under væsentligt anderledes vejrforhold. Om det er nok ti lat Mercedes kan slå tilbage, må vi vente med at se.

Italiens Grand Prix 2019 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/6 2021 klokken 09:06

I sidste weekend, var der flere varsler om regn, men det blev ikke til så meget.

I den kommende weekend, varsles der ikke blot om regn, men om markant lavere temperaturer.

Hidtil har Mercedes fungeret bedre under høje temperaturer end Red Bull, mens de har lidt når det var koldt. Måske er dette styrkeforhold byttet rundt, efter de nye Red Bull opdateringer. Det er i hvert fald hvad Mercedes håber.

Fredag Her varsles der om relativ høj risiko for byger til dagens første træning, samt lave temperaturer på omkring 14 grader. Det skulle dog klare op til dagens anden træning, hvor temperaturerne også skulle stige til omkring 20 grader.
Vinden vil være let.

Lørdag Kølig 3. træning, med temperaturer på omkring 16 grader. Ingen varsel om regn, men overskyet. Eftermiddagen bliver markant varmere. Temperaturene skulle stige til 25 grader, stadig uden varsel om regn.

Søndag Her varsles der et større vejrskifte. Stor sandsynlighed for regn og temperaturen falder til 18 grader. For at toppe det hele lidt op, skulle vinden også tiltage.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Steiermarks GP: Vejrudsigten Englands GP: Vejrudsigten »