Nedtur for Perez og Magnussen

Sidste weekends vinder, Sergio Perez, ved allerede nu, at han kommer til at starte bagerst i feltet på søndag, hvilket gør det så godt som umuligt for ham at gentage bedriften med at vinde.

Østrigs GP . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/12 2020 klokken 12:12

Under sidste weekends Grand Prix i Bahrain, kørte Sergio Perez med en gammel version af deres Mercedes motor, da han ikke havde flere at tage af, efter han ugen før sluttede løbet før tid, med en brændende motor.

Den gamle version viste sig også at have en fejl, der heldigvis for Perez, først er blevet fundet efter løbet, da man gennemgik bilen.

Fejlen var dog så markant, at holdet har besluttet, at der ikke er nogen vej udenom end at skifte enheden, hvilket så betyder at der er en straf til mexicaneren.

Ved siden af sig, bagerst i feltet, ved vi også at Kevin Magnussen vil befinde sig, efter at HAAS har måtte installere flere nye elementer i hans Power Unit, herunder batteriet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Abu Dhabis GP: 1. frie træning Derfor er Mazepin så upopulær »