Hamilton positiv over Russell

Der har været mange spekulationer fremme om, at Hamilton er manden der står i vejen for Russell's opgradering til Mercedes holdet, men ifølge Toto Wolff, ser Hamilton den unge brite, som en interessant mulighed.

Sakhirs Grand Prix 2020 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/7 2021 klokken 15:07

Tidligere på sæsonen, kom der rygter frem om, at George Russell ville blive præsenteret som ny Mercedes-kører, når Formel 1 feltet kom til Silverstone.

Siden er det begyndt at gå bedre fro Valteri Bottas samtidig med at Lewis Hamilton fortsat har valgt at bakke op om hans nuværende holdkammerart.

Men under et interview med Chanal 4, udtalte holdchef Toto Wolff, at han meget sjældent tager beslutninger uden at drøfte det med kørerne først, da de er en vigtig del af holdet.

Her fortæller han også, at Lewis Hamilton har udtalt, at han ser George Russell som en interessant kandidat til Valteri Bottas' sæde, når hans kontrakt med Mercedes udløber efter denne sæson.

Således lyder det til, at Hamilton nu hvor han er under større pres end i mange år, er klar til at blive presset yderligere af hans holdkammerart og klar til at sende Bottas på tidelig pension.

At dette kommer frem, her op til Englands Formel 1 Grand Prix, kunne være med til at understrege, at rygtet om at lade Bottas' kontrakt udløbe og sætte Russell i Mercedesen ved siden af Hamilton, meget vel kunne være sandt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bliver Ocon ødelagt af Alonso? Carlos Reutemann død »