Hamilton overrasket over at slå Red Bull

Lewis Hamilton tog pole position nummer 99 i kvalifikationen i dag, men i det meget tætte felt så det længe ud til at Red Bull havde den hurtigste bil

Emilia Romagnas Grand Prix 2021 . Copyright Mercedes AMG

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 17/4 2021 klokken 18:04

Dagens kvalifikation var meget, meget tæt. Top 14 var indenfor et sekund af pole position tiden fra Lewis Hamilton, så det var meget små fejl der kunne afgøre hvem der satte de bedste tider.

I sidste ende var det dog Lewis Hamilton der fik sat en perfekt omgang, og undgik at få slettet sin omgangstid, som flere andre blev ramt af, fordi de overskrev de aftalte grænser på banen.

Lewis Hamilton takkede som altid sit team for indsatsen: "På et tidspunkt var [Red Bull] seks tiendedele foran og vi vidste ikke rigtigt hvor vi ville ende. Men bilen føltes allerede meget bedre fra starten af weekenden. Vild respekt til teamet for det hårde arbejde med at forbedre raceren."

Ny hakkeorden i Red Bull?

Hos Red Bull måtte Max Verstappen se sig slået af sin holdkammerat. Ikke et scenarie som hollænderen er vant til. Trafik og en serie af småfejl fejl fra Verstappens side kostede både pole position og den vigtige plads foran holdkammeraten.

Efter kvalifikationen var Perez lykkelig for resulatet og øjner en sejr i den stærke Red Bull racer.

Emilia Romagnas Grand Prix 2021. Red Bull kørerne sammen. Max Verstappen og Sergio PerezEmilia Romagnas Grand Prix 2021. Red Bull kørerne sammen. Max Verstappen og Sergio Perez
Copyright Red Bull Contentpool


Ferrari også tæt på

Det italienske team Ferrari, var også godt med da de afgørende omgange skulle køres i Q3. Charles Leclerc sikrede sig fjerde startplacering.

Carlos Sainz måtte nøjes med 11. pladsen.

Emilia Romagnas Grand Prix 2021. Charles Leclerc på ImolaEmilia Romagnas Grand Prix 2021. Charles Leclerc på Imola
Copyright Ferrari

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Emilia Romagnas GP - Kvalifikationen live: Hamilto Officielt: F1 i Miami »