• Forside

Todt advarer McLaren

Ferraris Formel 1 chef, franskmanden Jean Todt, advarer McLaren om, at en eventuel appelsag vil kunne ramme dem selv endnu hårdere. ”Bare fordi man appellerer, betyder det ikke at straffen bliver mindre.”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/9 2007 klokken 10:09

Jean Todt udtaler, at hvis McLaren appellerer deres dom i spionsagen, hvor de fik frataget alle deres point i konstruktørernes mesterskab, samtidig med at de fik en rekord-stor bøde på 100 millioner dollar, kan de risikere at straffen bliver endnu hårdere.

Todt udtalte efter løbet på Spa, at han mente, at McLarens straf for at have kigget i deres materiale samt skaffet sig adgang til deres data, var for mild.

McLaren overvejer kraftigt at appellere sagen, men Todt siger direkte, at han mener at holdets to piloter også burde have fået frataget deres point, hvilket en appelsag meget vel kunne ende med.

”Hvis man er skyldig, skal man straffes, sådan er det,” kom det fra franskmanden. ”Hvis du kigger dybere i denne sag, vil man også hurtigt kunne se, at de har fået en meget mild dom.”

”Det bliver spændende at se om de vil appellere dommen, for hvis de gør, er jeg overbevist om, at det vil ændre en del på kørernes stilling i kampen om dette års mesterskab,” sluttede Jean Todt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER