• Forside

Renault i ny spionsag?

McLaren skulle angiveligt ligge inde med beviser, der peger på at Renault har haft fingrene nede i fortroligt materiale fra McLaren. FIA venter dog på, at McLaren kommer med materialet, før de indleder en formel efterforskning.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/9 2007 klokken 11:09

McLaren er måske den skyldige part i, at Renault har haft den værste sæson i meget lang tid. For Renault skulle angiveligt have haft adgang til fortroligt materiale fra McLaren.

Det er måske en lidt søgt påstand, men hvorom alting er, så har Renault ikke ligefrem haft den bedste sæson i år, ligesom McLaren havde en meget kedelig sæson sidste år.

Max Mosley har bekræftet overfor BBC, at McLaren har fortalt ham om deres materiale, men han mangler de beviser, der skal til, for at FIA kan sætte en undersøgelse i gang.

”Jeg har fortalt Ron (Dennis red.), at når han har fået samlet materialet, så må han komme med det. Indtil da vil der ikke ske noget,” lød det fra FIA præsidenten.

”Jeg vil dog kraftigt påpege, at der ikke er den fjerneste sammenligning mellem denne sag og McLaren sagen."

Flavio Briatore udtaler også, at enhver der vil sammenligne McLaren sagen med denne, vil blive sagsøgt.

”Denne undersøgelse er hverken rettet mod mig som person, eller holdet. Yderligere har vi givet FIA alle de informationer de har spurgt efter,” siger Renaultchefen

”Vi har tilmed udleveret det materiale til McLaren, som de har spurgt efter, så der er ikke så meget i denne sag,” sluttede en lidt vred Briatore, der ser beskyldningerne som ren chikane fra McLarens side.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.