• Forside

Alonso forlader måske Mclaren alligevel

Vi har på det sidste set flere og flere afvisninger af, at Fernando Alonso skulle forlade McLaren efter denne sæson, men nu bekræfter Ron Dennis at der stadig ikke er en afklaring mellem de to.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/9 2007 klokken 13:09

I forbindelse med at Ron Dennis havde travlt med at afvise, at Fernando Alonso har fået mundkurv på og han ikke er ønsket til holdets test i fremtiden, indrømmede holdchefen, at de ikke helt havde fået en afklaring på, om Alonso også er en del af McLaren holdet i 2008.

”Jeg har også hørt, at Fernando Alonso skulle have fået mundkurv på, samtidig med han skulle være uønsket på Jerez i den kommende uge,” siger Dennis. ”Men det er helt usandt.”

”Han kan tale frit med hvem som helst og han kunne også have været en del af testholdet, hvis han havde ønsket det,” kom det fra Dennis, der dermed bekræftede at Jerez testen vil blive uden verdensmesteren.

”Vi har endnu ikke talt om næste års kontrakt, eftersom vi lige vil se hvordan det kommer til at gå i år. Og så er der som bekendt også en masse andre ting i vores tanker,” tilføjede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER