• Forside

Mosley ville nakke Hamilton og Alonso

Det er kommet frem, at Max Mosley også ønskede at stoppe Lewis Hamilton og Fernando Alonsos håb om at sikre sig det individuelle mesterskab, da McLaren blev idømt en rekord stor bøde samt fratagelse af deres point i konstruktørernes mesterskab.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/9 2007 klokken 10:09

Hvis Max Mosley havde fået sin vilje, ville hverken Fernando Alonso eller Lewis Hamilton være inde i kampen om årets mesterskab, er det kommet frem.

FIA præsidenten udtalte, at han og et par andre mente, at det var hele holdet som skulle dømmes, herunder også de to piloter, men det havde han ikke opbakning til.

Mosley holdt fast i, at han ikke håber at nogle af de to vil vinde årets titel, idet at dette vil sætte et stort spørgsmålstegn ved titlen, og denne tvivl vil ikke bare forsvinde.

”Jeg ville have taget alle deres point væk fra dem, simpelthen fordi der var rettet en meget stærk mistanke mod dem,” udtaler Mosley i et interview med BBC.

”Men der var ikke opbakning til det, selvom jeg og blandt andet 5 advokater, pegede på dette som den rigtige løsning.”

”Men på den anden side har vi en god mesterskabsfight mellem Alonso og Hamilton, som man ikke bare kan dømme ude, for at være en del at et hold, der ødelægger det for de andre,” sluttede briten.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER