• Forside

Räikkönen vidnede i Paris

Det kom frem her i weekenden, at også Kimi Räikkönen var indkaldt som vidne i spionsagen, der officielt blev afsluttet i torsdags, med en bøde og fratagelse af muligheden for at vinde konstruktørernes mesterskab.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/9 2007 klokken 09:09

Kimi Räikkönen fik at vide, at hans tilstedeværelse var ønsket i Paris, som et vidne for McLaren, der beskyldte Ferrari for at spionere på dem.

Kimi blev spurgt ind til, om det var rigtigt at han havde fået for øre, at Ferrari havde hacket sig ind på McLarens holdradio, så de kunne høre, dialogen mellem pitten og piloten.

Det kunne Kimi Räikkönen bekræfte, men tilføjede så, at det var almindeligt kendt for alle holdene og at McLaren selv havde lyttet til de andre holds kommunikation fra 2002 til 2006.

Da McLarens advokater blev spurgt ind til, om det var sandt, var svaret i den positive ende. Så det var vist et selvmål.

At lytte til de andre holds radiokommunikation, er ikke noget problem længere, da alle nu skal anvende en åben frekvens. Årsagen er, at det var helt almindeligt kendt at alle gjorde det alligevel.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.