Williams i lyserød?

Forlydender om at HAAS er i tætte forhandlinger med BWT om at overtage dem som titelsponsor, og derved skifte til lyserødt, kom frem i går. Nu forlyder det, at Williams også er i tætte forhandlinger med vandforædlingsfirmaet.

Østrigs Grand Prix 2020 . Copyright BWT Racing Point

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/2 2021 klokken 12:02

Det virker ikke så meget som et spørgsmål, om vi får lov til at beholde et lyserødt Formel 1-hold på gridden til trods for at Racing Point i forbindelse med navneskiftet til Aston Martin nu vil have grøn bemaling, men mere et spørgsmål om hvilke hold, det vil være.

I nyheden Bliver HAAS pinkfarvet kunne vi berette om, at det amerikanske hold er i forhandlinger med BWT om et hovedsponsorat.

Men det lader til, at BWT ikke kun forhandler med et hold, men at Williams også er i tæt kontakt med firmaet.

Formel 1 haft meget stor betydning for BWT, hvilket betyder at de ønsker at blive i sporten. Det store spørgsmål er blot, hvilke hold der vil passe dem bedst.

Både HAAS og Williams befinder sig i den modsatte ende af feltet, i forhold til Racing Point, hvilket angiveligt betyder mindre for BWT. Dog vil de nok forventes at være markant billigere at sponsorere.

Ingen af de to hold, har præsenteret sine 2021-racere endnu.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Monaco trodser Covid-19: Vi gør klar om en uge! AlphaTauri AT02 præsenteret »